Контакт


Тел.: 0888 060 538

Имейл:   fotosliven@abv.bg

Здравейте, казвам се Диян Радев, на 41 години съм.
Първата си снимка направих, когато бях на 10год. :), тоест четвърти клас в училище а първата ми самостоятелно заснета сватба е през 1999г..  Като ученик снимах детските отбори в спортното училище в Сливен, където учих. От тогава, от малкото пластмасово апаратче до Никоните, с които работя сега, минаха много години, а любовта ми към фотографията стана от хоби – сериозна професия. По- късно страст ми стана и видеооператорството, след като съдбата ме изпрати в Мюнхен и там попаднах в една телевизия, където работих като оператор и монтажист няколко години.
Така фотографията и видеозаснемането вече са неразделна част от мен :).
Сега от няколко години работя това и в гр. СЛИВЕН. …

И така.., Вие имате нужда от РАЗЛИЧЕН СВАТБЕН ФОТОГРАФ И ВИДЕООПЕРАТОР, който да заснеме вашето сватбено тържество, или независимо какво друго е то, . . . е, сега можете да се обърнете към мен (нас), разбира се работя в екип от амбицирани, отговорни и интелигентни млади хора.

Аз ще подходя с абсолютно различен стил към вашия празник и ще го заснема така, че всеки един важен момент ще е запечатан завинаги в сватбения филм и сватбените снимки, като при монтажа ще добавя визуални и музикални ефекти, надписи, приятна музика за фон и мн. други такива. Предлагам също и модерните сватбени и предсватбени видеоклипове “ ОЧАКВАЙТЕ СКОРО“ и „LOVE STORY“ .